Tilbehør man «må» ha…

IMG_3876Det er klart at utstyret til en laksefisker er avgjørende for at man skal få laks, likeledes er det å ha tilbehør som naturlig hører til langs elva vel så viktig i forhold til å kunne prestere optimalt. I vinter kom jeg over Art Merk. Han lager kunstverk på skinn/lær og putter dem på for eksempel en lommelerke. Motivene er selvfølgelig relatert til fiske slik at du 100% sikkert vil oppleves som en som er 120% dedikert til sporten din.

Fra spøk til alvor er denne karen veldig dyktig og han lager flotte ting som passer til fiskeren som har alt! Både lerkene og flueboksene er fantastisk fine! Så hvis du har en kompis som har alt, kontakt denne karen og bestill en unik gave! Hadde selv gleden av å drikke godsaker fra min lerke nå i åpningsuka, gudbedre hvor mye bedre det smakte! Herligheten min kostet rundt 600 og det er billig for denne kvaliteten!

Dere finner han her:

https://www.facebook.com/artmerkartworks?fref=ts

www.artmerkstudio.com