En unik mulighet – Eksklusivt fiske i Gaula!

Vil du fiske på noen av de besteDette er en unik mulighet! Urbanflyfisher sin egen Peter arrangerer fisketur til Gaula i august! Her har du muligheten til å fiske på noen av Gaulas fineste fluevald en hel uke (eller mindre) til en røverpris. Fisket er et rulleringsfiske slik at du vil få muligheten til å fiske alle vald til alle tider i løpet av en uke. Det vil bli god plass og store muligheter for en kjempe opplevelse!

Peterkjenner valdene meget godt og vil være til stede under begge ukene. Alle nye grupper vil få en inføring i valdene; stand og takplasser, fluer, og snørevalg. Ellers vil det også være mulig å «leie» Peter for privat guiding og kasteinstruksjon

Gaula har til nå hatt en bra åpning tatt antall fiskere i betraktning. Glem i fjor, laksen er tilbake i Gaula men fiskerne mangler!

Ta kontakt med Peter for mer informasjon og booking
Telefon: 92017157
Mail: ami.peter.gran@gmail.com